Tässäpä Marian ja
Iidan eilisillan resepti. Tämä toimii loistavasti myös kesän
grilli-illoissa! Dieettiläinen voi tarvittaessa jättää perunan kokonaan pois, kun taas offilainen saa perunasta mukavasti potkua. Kevyttä ja herkullista.
Kukkakaali 24kcal, hh 2.2 p 1.8 r 0.3
Parsakaali 35kcal hh 2 p 4.6 r 0.3
Kylmäpuristettu kookosöljy 890 kcal r 100
Broilerin fileesuikale 95kcal p 19 r1.8
Peruna 76kcal hh 15.5 p 1.9 r 0.2
- Kukkakaali-parsakaalisose: Keitä kukkakaali ja parsakaali
keitetään pehmeiksi. Sekoita sauvasekoittimella muusiksi, mausta
lusikallisella kookosöljyä (tai muuta öljyä), valkopippurilla ja
aromisuolalla.
- Perunamuusi: Keitä perunat pehmeiksi ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla, kookosöljyllä ja omilla lempimausteilla. Yrtit tuovat myös kivasti makua. Mikäli muusi on liian jämäkkää, kaada sekaan hieman maitoa, niin saat muusista notkeampaa.
- Paista kana pannulla ja mausta oman maun mukaan.
Täytetyt herkkusienet
Herkkusieniä 16kcal p 2.1 hh 0.3 r 0.3
Pippurikalkkuna-leike 110 kcal p 22 hh 0.7 r 1.9
Arla valkosipuli&persilja fetakuutiot 100 kcal p18 hh 0.6 r 3
-Ota herkkusienistä kannat pois ja täytä ne fetajuustolla. Laita kalkkunaleike sienen päälle ja kääri folioon. Paista uunissa tai grillissä ja eikun syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti